آلودگی 70 درصدی فلافل فروشیها
مردم فلافل نخورند
بر اساس گزارش مسئولان بهداشتی متاسفانه باید گفت وضعیت فستفودها در سطح شهر رضایت بخش نیست و ما شاهد هستیم در قسمتهای مختلف شهر فروشگاههای بزرگ برای عرضه فلافل نیز آغاز به کار کردهاند.
متاسفانه باید گفت طی بررسی و نظارتهای صورت گرفته 70 درصد این فلافلها آلوده هستند و تمام مراکز فستفودها از روغنهای فاسد و آلوده استفاده میکنند و از مردم میخواهیم از مصرف این فستفودها خودداری کنند.
روغن و ادویه فلافل کشنده اند
روغن مورد استفاده در فلافل و سمبوسه معمولا روغن غیر سرخ کردنی است و یا اگر هم روغن سرخ کردنی استفاده شود چون چند بار مورد استفاده قرار می گیرد حرارت مکرر آن باعث تولید مواد سرطان زا می شود.
افرادی که به مواد گیاهی حساسیت دارند به دلیل ادویه موجود در فلافل از مصرف این ماده غذایی خودداری نمایند.
به دلیل آن که فلافل در داخل روغن غوطهور است، همچنین چربی زیادی در این ماده غذایی وجود دارد مصرف آن توصیه نمیشود.
همچنین به دلیل آن که برای سرخ کردن فلافل، از روغنی استفاده میشود که چندین بار حرارت دیده است، امکان سرطانزایی آن وجود دارد، هر ماده غذایی که روغن آن چندین بار استفاده شود به مادهای سرطانزا تبدیل میگردد و فلافل نیز از این قاعده مستثنا نیست.