کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید ضدعفونی سبزیجات: پاکسازی، انگل‌زدایی، گندزدایی،شستشو

مراحل تمیز کردن و سالم‌سازی سبزیجات

 

سالم سازی سبزیجات شامل چهار مرحلهاساسی است: پاکسازی، انگل‌زدایی، گندزدایی،شستشو

مرحله اول _ پاکسازی

ابتدا سبزیجات را بخوبی پاک نموده و مواد زاید و غیرقابل مصرف آنرا جدا و سپس خوب شستشو دهید تا گل و لای و مواد زاید از سبزیجات پاکگردد.

 

                                                                          

مرحله دوم _ انگل‌زدایی

پس از خاتمه مرحله پاکسازی، سبزی پاک شده را در یکظرف 5 لیتری آب ریخته و بازاء هر لیتر آب سه تا پنج قطره مایع ظرفشویی به آن اضافهکنید.

 

 

 

 

قدری بهم زده تا تمام سبزیجات در کفاب غوطه‌ور شود

 

   

و پس از چند دقیقه، آنهارا به آرامی از روی کفاب جمع‌آوری کنید.

 

 

ظرف و سبزی را مجددا با آب سالم خوب شستشودهید تا تخم انگلها و باقیمانده مایع ظرفشویی از آنها جدا شود.

 

مرحله سوم _ گندزدایی

برایگندزداییو از بین بردن میکروبهای بیماریزابهتر آنست که از مواد گندزدایی مجاز موجود در داروخانه‌ها یا فروشگاههای مواد غذاییو طبق برچسب موجود بر روی آن استفاده شود اما چنانچه در دسترس نبود، یک گرم (نصفقاشق چایخوری) پودرپرکلرینرا در ظرفی محتوی 5 لیتر آب بریزیدتا کاملا در آب حل گردد. محلول مذبور ضدعفونی کننده می‌باشد. سبزیجات انگل‌زداییشده مرحله قبلی را به مدت 5 دقیقه در این محلول قرار دهید.

 

مرحله چهارم _ شستشوی نهایی

پس از اجرای گندزدایی سبزیجات آنها را مجددابا آب سالم و فراوان بشویید تا باقیمانده کلر یا مواد گندزدای بکار رفته کاملا ازسبزیجات جدا شوند. پس از شستشوی نهایی سبزیجات را می‌توان مصرف نمود.

 

     

 

 

                                                                       

 

 

                                                                     


ن : گروه سیب
ت :