کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید زیاده روی همیشه عوارض دارد

نوشیدن زیاد چای اضطراب‌آور است

 
نوشیدن زیاد چای به دلیل دفع پتاسیم اضطراب‌آور است.
 
 
مصرف چای بالاخص ایرانی ارگانیک به مقدار مناسب در شبانه‌روز میتواند تا حدی برای سلامتی بدن مفید باشد ولی باید توجه داشت میزان نوشیدن آن بیش از اندازه نباشد.

نوشیدن حداکثر ۲ تا ۳ فنجان چای در شبانه‌روز توصیه می‌شود، چای ترکیبی مناسبی برای درمان اسهال غیر عفونی داشته همچنین ادرارآور بوده و تنگی نفس را التیام می‌بخشد.

مصرف چای بهتر است به صورت تازه‌دم، کمرنگ و با دمای ملایم باشد چرا که چای داغ احتمال ابتلا به سرطان مری را افزایش داده و از طرفی وقتی که دمای چای ولرم باشد قند کمتری همراه آن مصرف می‌کنیم.

توصیه می‌شود نوشیدن چای یک ساعت قبل و بعد از غذا باشد چرا که در غیر این صورت جذب آهن در بدن کم می‌شود.

افرادی که مبتلا به یبوست و کم‌خونی هستند، بهتر بوده مصرف چای آنها زیاد نباشد، همچنین از آنجایی که نوشیدن چای اسید معده را تحریک می‌کند مصرف آن برای بیمارانی که دچار مشکلات گوارشی و التهابی معده هستند، توصیه نمی‌شود.

نوشیدن بیش از اندازه چای یا به عبارتی مصرف بیش از ۳ فنجان در طی شبانه‌روز دفع پتاسیم بدن را به همراه داشته و این مسئله اضطراب و طپش قلب در فرد ایجاد می‌کند.

زنان باردار بیشتر دچار بیماری‌هایی همچون کم‌خونی و یبوست همچنین رفلاکس معده بوده بنابراین بهتر است در شبانه‌روز زیاد چای مصرف نکنند. از طرفی نوشیدن چای به اندازه مناسب فعالیت ذهنی را بیشتر کرده و افزایش کارکرد مغز را به همراه دارد.
افرادی که دچار مشکل اختلال خواب هستند توصیه می‌شود از نوشیدن چای هنگام عصر و شب خودداری کنند و خوردن آن را به صبح تا ظهر موکول کنند.
نوشیدن شیر همراه عسل یا مصرف نان و ماست را بهترین تغذیه هنگام خواب برای افراد مبتلا به اختلالات خواب است و ترکیب کربوهیدارت به همراه مواد قندی آرامش را در بدن ایجاد می‌کند.

در مصرف انواع مواد غذایی باید اعتدال را رعایت کرد و از افراط و تفریط به دور بود،  این مسئله سلامتی بدن را به همراه دارد و از ابتلا به بیماری‌های مختلف پیشگیری می‌کند.

نوشیدن چای دارچین: برای پیشگیری و کاهش بیماری‌های عفونی دستگاه گوارش همچنین دیابت نوع ۲ و عفونت‌های مجاری ادرار مصرف چای دارچین توصیه می‌شود چرا که این ماده غذایی ضد باکتری بوده و تنظیم‌کننده قند خون به شمار می‌رود.

ن : گروه سیب
ت :