کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید مضرات مواد مصنوعی

كربوهیدراتها به دو دسته ساده و مركب تقسیم بندی میگردند. مواد غذایی  حاوی كربوهیدراتهای ساده (قندی) شامل: قند، شكر، شیرینی جات و نوشابه ها بوده و گلوكز خون را بسرعت افزایش میدهند و باید از آنها اجتناب كرد. كربوهیدراتهای مركب(نشاسته ای): نان، سیب زمینی، ماكارونی، برنج، غلات و میوه ها میباشند و باید بیشتر از این كربوهیدراتها مصرف كرد. مضرات  مصرف شكر و قند  به قرار زیر میباشد:

1-سركوب سیستم ایمنی بدن.

2-بر هم زدن تعادل املاح در بدن.

3- كاهش تمركز، بد خلقی و افزایش اضطراب.

4-كاهش انعطاف پذیری و عملكرد بافتها.

5-افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.

6-سبب فقر مس و كروم میشود.

7- تداخل در جذب كلسیم، منیزیم و پروتئینها.

8-پیری زود رس.

9-پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای.

10- افزایش چاقی، كلسترول خون و فشار سیستولیك قلب.

11-كاهش ویتامین E  در خون.

12-كاهش هورمون رشد.

13-كاهش توانایی عملكرد آنزیمها.

14- كاهش ظرفیت یاد گیری - كاهش عملكرد حافظه.

15-بر هم زدن تعادل هورمونها.

16-نقش در ابتلا به بیماری دیابت.

17-سرگیجه و خواب آلودگی.

18-شكر یك ماده اعتیاد آور است.

19-كاهش پایداری عاطفی.

20-میتواند موجب یبوست و یا واریس  گردد.

21- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد.

22-افزایش بیماریهای قلبی-عروقی.

23-سردرد و میگرن.

24-افزایش هورمون استروژن در مردها.

25-افسردگی.

26-میتواند مانند الكل ایجاد مسمومیت كند.

27- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.

28-میتواند  ایجاد سنگ صفرا و سنگ كلیه كند.

29-میتواند  آسم و یا آلرژی ایجاد  كند.

30- میتواند به ساختار DNA  آسیب وارد سازد.

 

 


ن : گروه سیب
ت :