کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید طبیعت درمانگر

ترکيب رنگ و بوي موجود در سبزيجات مي توانند به پائين اوردن فشار خون کمک کند.

تحقيقات نشان داده که مواد شيميايي موجود در سبزيجات مي توانند به پائين اوردن فشار خون کمک کند ترکيب رنگ و بويي که در تمام سبزيجات يافت ميشود مي تواند يکي از دلايلي باشد که از مردم در برابر بيماريهاي قلبي محافظت مي کند.

براساس اين گزارش در سبزيجاتي مانند بروکلي و کلم يک ماده شيميايي به نام اسيد گلوتاميک وجود دارد باعث جلوگيري از بيماريهاي قلبي مي شود ديگر از سبزيجات مانند لوبيا ، غلات سبوس دار از جمله برنج ، غلات ، نان و فرآورده هاي سويا مانند توفو  مورد استفاده قرار مي گيرد هم کمک شاياني به ما در برابر حملات قلبي ميکند .

بررسي 680 مورد افرادي که 40 – 59 سال سن داشتند — به طور متوسط — بيشتر از سبزيجات در رژيم غذايي خود استفاده ميکردند نشان دهنده اين است که آنها بيشتر از بقيه افراد فشار خونشان کاهش يافت.

دکتر ايان براون ، متخصص اپيدميولوژي در کالج امپريال لندن ، گفت : تحقيقات جديد نشان مي دهد اسيد گلوتاميک ، تا حدودي توضيح ارتباط ميان پروتئين سبزيجات و پائين اوردن فشار خون باشد .

گام هاي بعدي مطالعاتي مي باشد که نشان مي دهند چگونه گلوتاميک اسيد ممکن است تاثير بر فشار خون داشته باشد.

اين مطالعات در مجله انجمن قلب آمريکا منتشر شده است .


ن : گروه سیب
ت :