دولت بریتانیا به شهروندان توصیه کرده است برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، گوشت قرمز کمتر مصرف کنند.
بر اساس توصیه مسوولان بهداشتی در بریتانیا، میزان مصرف روزانه گوشت قرمز نباید بیشتر از ۷۰ گرم باشد.
کارشناسان میگویند در صورت کاهش مصرف گوشت قرمز میتوان مانع از مرگ هزاران نفر در اثر ابتلا به سرطان روده شد.
سرطان روده از موارد شایع انواع سرطان است.
تحقیقات نشان میدهد که مصرف روزانه ۱۰۰ تا
۱۲۰ گرم گوشت قرمز فراوری شده مانند کالباس و سوسیس احتمال ابتلا به سرطان
روده را ۲۰ تا ۳۰ برابر افزایش میدهد.
بعضی از کارشناسان با ابراز تردید در توصیه جدید دولت بریتانیا گفتهاند کاهش مصرف گوشت قرمز میتواند باعث فقر آهن و کمخونی شود.
گوشت قرمز یکی از منابع غنی آهن است اما
مشاوران سلامت دولت بریتانیا میگویند کاهش مصرف گوشت قرمز در حد اعلام شده
باعث کمخونی ناشی از فقر آهن نخواهد شد.
پروفسور سالی دیویس، از مقامهای ارشد بهداشتی در بریتانیا میگوید مصرف
متعادل گوشت قرمز باید به عنوان بخشی از رژیم غذایی افراد در نظر گرفته
شود.
بنیاد خیریه سرطان روده در بریتانیا از
توصیه دولت استقبال کرده است ولی بعضی از کارشناسان گفتهاند که بهتر بود
مقامهای بهداشتی تفاوت میان گوشت قرمز و گوشت فراوری شده را مشخص
میکردند.
صندوق جهانی تحقیقات سرطان توصیه میکند گوشت فراوری شده به طور کلی از رژیم غذایی افراد حذف شود.