نتایج پژوهش جدید محققان نشان میدهد مصرف توتفرنگی خشک و یخزده در جلوگیری از ابتلای افراد به سرطان مری نقش داشته دارد.
دکتر تانگ چن از دانشگاه دولتی اوهایو در اینباره میگوید: توتفرنگی
میتواند به عنوان جایگزین یا در کنار پیشگیریکنندههای شیمیایی مورد
استفاده قرار گیرد.
نتایج این پژوهش در گردهمایی سالانه انجمن پژوهش سرطان آمریکا (AACR) در فلوریدا ارائه شده است.
وی میافزاید: ما از نتایج این پژوهش
دریافتیم که مصرف توتفرنگی به مدت 6 ماه برای افراد آسان و بی خطر است.
علاوهبر این، دادههای اولیه نیز از کاهش جراحات سرطان و عوارض مولکولی
مربوط به آن بوسیله توتفرنگی حکایت داشت.
این پژوهش بر روی گروهی از افراد صورت گرفت که طی 6 ماه، روزانه 60 گرم توتفرنگی خشکویخزده در رژیم غذایی خود داشتند.
محققان نمونه بافتهای زنده را قبل و بعد
از مصرف توتفرنگی تهیه کردند. نتایج این پژوهش نشان داد از 36 شرکتکننده
29 تن شاهد کاهش بافتهای سرطانی بودند.
بر این اساس، مصرف توتفرنگی خشک و یخزده
از آن جهت دارای اهمیت است که با گرفتهشدن آب توتفرنگی، مواد
پیشگیریکننده تا 10 برابر بیشتر متمرکز میشود.
دکتر چن ادامه میدهد: سرطان مری سومین سرطان شایع در دستگاه گوارش و ششمین عامل اصلی مرگ در جهان است.