کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید اعجاز طبيعت درمانگر
اطلاع رساني کلينيک دکتر فهيمي


ليمو بخوريد تا سکته نکنيد!

پزشکان معمولاً به افراد توصيه می‌کنند که برای برخورداری از سلامت بهتر ميوه و سبزيجات به ميزان زياد مصرف کنند در همين راستا پژوهشگران آمريکايی و انگليسی نيز خواستار مصرف ليمو شدند زيرا به کاهش خطر ابتلا به سکته کمک می‌کند.

آيدن کاسيدی از پژوهشگران دانشگاه ايست انگليا در انگليس و همکارانش در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد اطلاعات مربوط به خطر ابتلا به سکته در ۷۰ هزار پرستار آمريکايی را تجزيه و تحليل و مواد غذايی مورد استفاده آن‌ها بويژه مواد غذايی حاوی ترکيبات فلاونوئيد را بررسی کردند.
 
ترکيبات فلاونوئيد‌ها از مولکول‌های فلاوان -۳-ال، تشکيل شده‌اند. اين مواد قادر به انجام واکنش‌های شيميايی در بدن بوده و آنتی‌اکسيدان هستند و قادر به جلوگيری از بروز سکته‌های قلبی، فشار خون، کاهش سطح انسولين می‌باشند.
 
کاسيدی گفت: اطلاعات ما نشان می‌دهد که مصرف ميوه‌های اسیدی بیشتر می‌تواند خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد.
 
وی در عين حال با اشاره به اينکه بايد تحقيقات بيشتری در اين زمينه انجام شود، به بيمارانی که دارو مصرف می‌کنند، درباره زياده‌روی در خوردن ميوه‌های اسيدی بدون مشورت با پزشک خودشان هشدار داد يرا برخی از اين اسيد‌ها می‌تواند با ده‌ها دارو واکنش شيميایی انجام دهد.


:: برچسب‌ها: طبيعي درماني
ن : گروه سیب
ت :