پنج دليل خوب برای خوردن گيلاس
گيلاس
سرشار از «پکتين» است. اين فيبر حلال ميزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد
و به اين ترتيب از ابتلا به بيماریهای قلبی عروقی پيشگيری میکند.
گيلاس دردهای مفاصل را تسکين میدهد
رنگ قرمز گيلاس به خاطر آنتوسيانينهای آن است. این آنتی اکسیدانهای
قوی همچنين در انگور قرمز نیز وجود دارند و مانع از تشکیل آنزیمهای التهاب زا میشوند. در نتیجه این آنتیاکسیدانها به تسکین دردهای عضلانی و مفصلی
کمک میکنند. اگر از درد مفاصل رنج میبرید گیلاس را امتحان کنید.
گيلاس از کولون حفاظت میکند
این میوهی کوچک همچنین سرشار از فلاوونوئيدی به نام «کرستين» است که
خواص ضدسرطانی دارد. نتایج پژوهشی که اخیراً در Journal of Nutrition به
چاپ رسیده نشان میدهد کرستین از تشکیل تومورهاي سرطاني در کولون (روده بزرگ)
پيشگيری میکند. کولون قسمتی از رودهی بزرگ است و متأسفانه سرطان آن از
نظر تعداد بیماران مبتلا، سومین و از نظر تعداد مرگ و میر، دومین رتبه را
دارد.
کرستين از تشکیل تومورهای سرطانی در کولون پيشگیری میکند. کولون قسمتی
از رودهی بزرگ است و متأسفانه سرطان ن از نظر تعداد بیماران مبتلا، سومین و
از نظر تعداد مرگ و میر، دومین رتبه را دارد
گيلاس ميزان کلسترول خون را تنظيم میکند
گیلاس سرشار از «پکتین» است. این فیبر حلال میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد و به این ترتیب از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری میکند.
گيلاس برای تقويت بينايی مفيد است
گیلاس و مهمتر از آن آلبالو حاوی بتاکاروتن فراوانی است. این مواد که پیش ساز ويتامين آ محسوب میشوند قوه بينايي را تقويت کرده و پوست شما را در سلامت نگه میدارند.
گيلاس و تجربهی خوابی راحت
گیلاس جزو میوههایی است که منبع غذایی «ملاتونين» هستند. این هورمون در کنترل و تنظیم ساعت بيولوژیکی بدن نقش مهمی دارد و باعث خواب راحت میشود.