کانال تلگرام سلامتکده سیب ...برای عضویت "اینجا" را کلیک نمایید مصرف چاي سبز بهتر است
نوشيدن چای جوشيده ممنوع!


يخ چاي حاوي مقدار فراواني اگزالات است . افراط در مصرف قهوه فوري و يخ چاي به دليل بالا بودن مواد نگهدارنده نيترات موجب ايجاد آسيب در بافت هاي مختلف بدن از جمله سيستم ادراري مي شود.

 
افرادي كه تمايل به مصرف چاي فوري دارند بهتر است از چاي سبز استفاده كنند، زيرا اين نوع چاي حاوي آنتي اكسيدان بيشتري است.
 
چاي دم كرده به دليل مقدار كم اگزالات آسيب كمتري به بافت كليوي وارد مي كنند. چاي نبايد بيش از حد جوشيده شود، جوشيدن زياد موجب افزايش اگزالات موجود در آن مي شود.
 
چاي دفع ويتامين C را از بدن تشديد مي كند. مصرف چاي كم رنگ مانع از دفع ويتامين C مي شود، لذا بهتر است براي افزايش فوايد چاي همراه با آن از تركيبات ليمو، برگ به ليمو و ادويه جاتي مانند: دارچين، هل، بهارنارنج و تخم گشنيز استفاده كرد.
 
مصرف متعادل ميوه ها در بيماران سنگ ساز مناسب است. مركبات با افزايش سطح سيترات ادرار تشكيل سنگ را مهار كرده، مصرف ميوه ها با جذب كلسيم و اگزالات همراه است و موجب مي شود كلسيم به صورت نامحلول در روده در آمده و جذب خون نشود.
 بيماران سنگ ساز بهتر است مصرف ماءالشعير را جايگزين چاي كنند . چاي به شدت دافع آهن از بدن است ولي ماءالشعير حاوي مقادير فراواني از ويتامين هاي گروه B و سيترات و بيكربنات فراوان است كه براي بيماران سنگ ساز بسيار مفيد است.
 
مصرف انواع نوشابه هاي صنعتي كه حاوي اسيدفسفريك هستند، موجب مي شود كلسيم از استخوان ها برداشته شده، محيط خون قليايي شود و كلسيم بدن به سمت كليه ها هدايت شده زمينه ايجاد سنگ هاي كليوي تشديد شود.

ن : گروه سیب
ت :