اهمیت تأمین امنیت غذایی
گزارشهای سازمانهای بینالمللی بیانگر این است که سالانه بیش از دومیلیون نفر در جهان بهدلیل مصرف غذا یا آب آلوده از بین میروند. از سوی دیگر گفته میشود از میان یکمیلیاردو٢٠٠میلیون نفر فقیری که در کشورهای درحالتوسعه زندگی میکنند بیش از ٨٠٠میلیون نفر از گرسنگی رنج میبرند.
گزارشها بیانگر این است که سالانه بیش از دومیلیون نفر در جهان بهدلیل مصرف غذا یا آب آلوده از بین میروند. از سوی دیگر گفته میشود از میان یکمیلیاردو٢٠٠میلیون نفر فقیری که در کشورهای درحالتوسعه زندگی میکنند بیش از ٨٠٠میلیون نفر از گرسنگی رنج میبرند. دقت در این دادهها نشان میدهد که تحقق سلامت و امنیت غذایی یک چالش و دغدغه جهانی است.
فقر خوراکی با سلامت افراد رابطه مستقیم دارد و زمینهساز بیماری، بیکاری و بسیاری از نابهنجاریها و جرائم اجتماعی است. فقر خوراکی اگر در زنان باردار و کودکان وجود داشته باشد سرنوشت فرد را تا آخر عمر رقم میزند چراکه تقریبا ٩٠درصد رشد و تکامل مغز یک کودک، تا قبل از پنجسالگی اتفاق میافتد. با این وصف اجرای موفق طرح حمایت غذایی را میتوان اقدامی مهم برای جلوگیری از بیننسلیشدن فقر در کشور ارزیابی کرد.
:: برچسبها:
امنیت غذایی